Συχνές ερωτήσεις

Πληρωμές-Αποστολές

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Ακολούθησε τα παρακάτω 5 βήματα
1. Διάλεξε το προϊόν ή τα προϊόντα σου
2. Τοποθέτησέ τα στο καλάθι αγορών
3. Συμπλήρωσε τα στοιχεία αποστολής
4. Διάλεξε τρόπο αποστολής και πληρωμής
5. Άνοιξε την πόρτα σου στον κούριερ!

Πιστωτική Κάρτα:

Πατώντας το κουμπί «Παραγγελία», θα μεταφερθείς στην ασφαλή σελίδα της Vivapayments, https://www.vivapayments.com όπου θα δηλώσεις τα στοιχεία της πιστωτικής σου κάρτας.
Μόλις τα εισάγεις, πάτα στο κουμπί «Πληρωμή» και εφόσον η συναλλαγή εγκριθεί επιτυχώς, θα μεταφερθείς πίσω στη σελίδα του Funky T-shirt. Ένα email επιβεβαίωσης της παραγγελίας θα σου σταλεί με τα αναλυτικά στοιχεία της παραγγελίας.
Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες (Visa, MasterCard, Diners).

Αντικαταβολή:
Δεν στέλνονται πλέον παραγγελίες με αντικαταβολή.

- Όλες οι παραγγελίες στέλνονται χωρίς χρέωση με SPEEDEX courrier
(χρόνος παράδοσης: 1-5 εργάσιμες ημέρες )

- Δεν στέλνουμε πλέον παραγγελίες με αντικαταβολή.

Οι παραδόσεις γίνονται μόνο τις εργάσιμες ημέρες. Ορισμένα προϊόντα (π.χ. ογκώδη ή βαριά) έχουν ειδική χρέωση αποστολής που προστίθεται στο συνολικό κόστος των μεταφορικών.

Σε κάθε περίπτωση δεν γίνεται καμία επιπλέον χρέωση χωρίς ενημέρωση ή συνεννόηση μαζί σας.

Όλες οι παραγγελίες, αποστέλλονται κατά μέσο όρο σε 1-4 εργάσιμες ημέρες, από την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας σου στο ηλεκτρονικό μας σύστημα.

Ο χρόνος αυτός εξαρτάται από την περιοχή στην οποία παραδοθεί το δέμα.

Η πλειοψηφία των παραγγελιών, μπαίνουν στην διαδικασία της παραγωγής την ίδια εργάσιμη μέρα.

Κάποια προϊόντα ενδεχομένως να καθυστερήσουν 2-3 ημέρες παραπάνω, αν δεν υπάρχουν σε stock στην αποθήκη μας. Σε αυτή την περίπτωση σας ενημερώνουμε.

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί "αφαίρεση".

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 210-5757282 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελία σας.

Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 210-5757282 ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.

Πληροφορίες προϊόντων

1. Βινύλιο
Χρησιμοποιούμε το καλύτερο υλικό της αγοράς. Έχει πολύ λεπτή υφή, και ταυτόχρονα είναι πολύ ελαστικό. Αυτό το κάνει να ξεχωρίζει λόγω του ότι είναι ανάλαφρο επάνω στο t-shirt, ακόμη και αν το σχέδιο καταλαμβάνει μεγάλη επιφάνεια. Ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα του είναι ότι λόγω της ελαστικότητάς του δεν «σπάει» με τα συνεχή πλυσίματα . Οι εκτυπώσεις με αυτό το υλικό προσδίδουν ζωντάνια στα σχέδια και μεγάλη διάρκεια στο χρόνο.
Τυπώνονται μόνο μονόχρωμα γραμμικά σχέδια .

2.Ψηφιακή εκτύπωση απευθείας στο ύφασμα
Η τελευταία τεχνολογία στο χώρο της εκτύπωσης. Κανένας περιορισμός σε χρώματα, μέγεθος, ακόμα και για ένα κομμάτι! Μεγάλη διάρκεια ζωής!
Πολύ ωραία υφή

3. Μεταξοτυπία
Ο επαγγελματικός τρόπος.
Είναι ένας εξαιρετικά φθηνός τρόπος εκτύπωσης αλλά ΜΟΝΟ στις περιπτώσεις όπου η παραγωγή είναι από 50 τεμάχια και άνω.

Αν δεν είσαι σίγουρος για το μέγεθος του t-shirt, μπορούμε να σε βοηθήσουμε εμείς!

Σε κάθε σελίδα προϊόντος υπάρχει το link "Μεγέθη" κάτω από τις πληροφορίες όπου μπορείς να βρεις τις διαστάσεις του ρούχου.
Όλα τα ρούχα έχουν μετρηθεί από μασχάλη σε μασχάλη, στο ύψος του στήθους (πλάτος), και από τη βάση έως το ανώτερο σημείο του ώμου (μήκος), ανοικτά σε επίπεδη επιφάνεια. Οι διαστάσεις είναι ακριβείς για την πλειονότητα των ρούχων μας. Ενδέχεται να υπάρξουν μικρές αποκλίσεις σε μεμονωμένες περιπτώσεις.
Εάν δεν είσαι σίγουρος για το μέγεθος, προσπάθησε να μετρήσεις ένα παρόμοιο, που εφαρμόζει καλά επάνω σου, και συγκρίνετέ το με τους αναγραφόμενους πίνακες.

Επιστροφές

Η επιστροφή προϊόντων γίνεται μόνο στην περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό,
λάθος μέγεθος ή λάθος χρώμα.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι τα προϊόντα που τυπώνονται κατά παραγγελία δεν αλλάζονται, παρά μόνο εάν είναι ελαττωματικά.
Η επιστροφή των προϊόντων δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί εφόσον έχουν περάσει 15 ημέρες από την ημερομηνία της καταχώρησης της παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας σύστημα.
Εάν επιθυμείς ανταλλαγή των προϊόντων, θα σου τα στείλουμε χωρίς χρέωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Όλα τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση. Η αποδοχή προϊόντων για προϊόντα που έχουν τυπωθεί κατά παραγγελία ή που έχουν πλυθεί ή έχουν φορεθεί δεν θα είναι δυνατή, και θα επιστρέφονται πίσω.

Προσωπικά Δεδομένα

Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι σημαντικά για μας και απολύτως ασφαλή. Το e-mail σας, η διεύθυνσή σας χρησιμοποιούνται μόνο για επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Όταν κάνετε μια παραγγελία, ή μας δίνετε το e-mail σας για να σας στέλνουμε ενημερώσεις και προσφορές, θα σας ζητήσουμε διάφορα προσωπικά σας στοιχεία όπως: το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση σας, τον αριθμό ενός τηλεφώνου που μπορούμε να σας βρούμε και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας τον αριθμό και την ημερομηνία λήξεως της κάρτας σας.

Ιδιαίτερα όσον αφορά τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας θα πρέπει να γνωρίζετε ότι:
Δεν αποθηκεύεται (έστω και προσωρινά) κανένα στοιχείο της κάρτα σας τοπικά στον υπολογιστή μας.
Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα γίνεται με μετάβαση στη σελίδα της VIVA PAYMENTS που επεξεργάζεται τις ηλεκτρονικές συναλλαγές χωρίς να γίνεται κάποια επεξεργασία στον server του funky t-shirt.

Το Funky T-shirt με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε, παρά μόνο για επικοινωνία μαζί σας.